Dil Seçimi

TAKSİM GEZİ PARKI OLAYLARI VE OLAYLARIN PERDE ARKASI ERGENEKONDAN DAHA ÖNEMLİ!/Hasan EJDERHA



Bu ülkede yıllardır başbakanlık yapan Süleyman Demirel'e sağcıdır diye babalarımız dedelerimiz uzun yıllar oy verdiler. Sonra baktık ki başka bir milletten bir Demirel… Ne kadar solcu ve daha öte bir şey olduğu ortaya çıktı.

Taksim Gezi Parkı meselesine gelince: Ergenekon meselesinden daha önemli bir durum ortaya çıktı.

Tıpkı Demirel'in durumu gibi...

Birçok ayrı ideolojik grupların yan yana geldiklerini gördük. İsrail, Amerika, İngiliz ve bilmem ne ajanlarının eylem sahasında bile yönettiği ne çok grup varmış memleketimizde.

Bu defa açık verdiler.

Herkes anladı iplerinin tek noktada bağlı olduğunu. Çünkü bunun ağaç meselesi falan olmadığı ortaya çıktı. Madem ağaçları çok seviyorsunuz; ülkemizin her yerinde çanımızı da birlikte yakan orman yangınları oluyor. Neden koşuşmuyorsunuz güzelim ağaçları söndürmek için?

Yanarım da gerçekten iyi niyetli bir şekilde; park, ağaç yalanına kanan temiz kandırılmış insanlara yanarım. Gariptir; onlar da hala anlayamadılar neyin neye hizmet ettiğini...

Kahraman Çanakkale topçularının kışlasının ve camisinin yerine gezi parkı yaparak laikliği getirdiklerini düşünerek parkta biralarını yudumlayanlar direnmekte haklılar. Zira onlar bağlı oldukları merkezin talimatına uymak zorundalar.

Oturup ağladım; Ulusalcı, İşçi Partili, CHP'lilerle Milliyetçi geçinenlerin birlikte yaptıkları eylemi ve basın açıklamasını misafir olduğum evin balkonundan izlerken. Misafir olduğum evde yüksek sesle ve hüngür hüngür ağlarken teselli olacağım bir şey bir söz bulamadım. Ama o kişilerin Ülkücü, Milliyetçi kardeşlerimle asla ve kata alakası olamaz.

Seçimle geleni seçimle gönderemeyince terör örgütleriyle birlik olup memleketi yakıp yıkanlar; “acaba bu kaosu büyütüp iktidarı yıkar mıyız” diyenler adı, partisi, derneği, ne olursa olsun: Onlar tek bir fikrin ve ideolojinin adamıdırlar

Avuçlarını ovuşturarak yalananlar boşa yalanacaklar.


***

Anlaşılıyor ki; Başbakan'ın Amerika gezisinde bir şeyler olmuş.

İsrail ve ABD ile orta doğu, Filistin, İslam v.s. başlıklarında ciddi manada restleşmeler olduğu anlaşılıyor. Meydanlardaki olayları nerdeyse ajanlar yönetiyor diyesi geliyor insanın.

"Peki! Öyle olsun! Görüşeceğiz!" denilerek ayrılmış o toplantıya katılanlar belli ki. Yani bir tarafta İSTİHBARATLAR ARASI SAVAŞ var.

Yabancı istihbarat güçlerinin şlerinin kolay olacağını düşünmeleri normal. Biliyor adamlar bizde satılık adamların, satılık örgütlerin, kişiliksiz gazetecilerin ve sözde aydınların; demokrasiyi dillerinden düşürmedikleri halde demokrasi ile uzaktan yakından alakaları olmayan siyasi partilerin; onlara yem olacak milliyetçi geçinen ulusalcı artıklarının, sivil toplum örgütü adı altında kendi örgütledikleri oluşumların olduğunu.

Şükür ki; Devlet Bahçeli ve Mustafa Destici olumlu açıklamalar yaparak ülkücülerin bu eylemlerden uzak olmalarını sağladılar. Gerçi Bahçeli durumu biraz< geç fark etti ama olsun.

Bir de; Hem dış istihbarat güçlerinin, hem de türkiye laikçilerinin "Acaba bu adamlar gerçekten Taksim'e cami yaparlar mı ki?" kaygısı var.

Taksim'e cami de yapılır, Ayasofya ibadete de açılır.

Müslümanlar yeter ki kendisini içerden vuracaklara dikkat etsin.

Bu millet zoru ve zorbayı görünce kaçsaydı Çanakkale geçilmiş olurdu.



4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel tespit yapmissiniz. Herkesin bir hesabi var ancak, Allahinda hesabi var. Turkiyenin yukselisi onlenemeyecek. Saygilarimla

Adsız dedi ki...

gezi parkı meselesi bir an önce bitsin. benzin 2 liraya insin asgari ücret 2000 lira olsun 10 senedir ne bekliyoz bıktım artık hayat ucuzlasın

Adsız dedi ki...

değerlendirmelere canı gönülden katılıyorum ancak bu gün mhp'yi yöneten üst elit kadro araştırsınlar ulusalcı kanat ile aynı görüş ve eylemde bu samimi olarak söylüyorum mesele tayyipi yıkmak değil mesele 1940'lardan itibaren muhafazakar sağ ve sünni kesimin bu ülkede sürekli olarak iktidarda olması mesele bu kesimi tasfiye etmek bakın süper devletlerin sömürfgesi olan ve çevremizdeki dünyanın diğer ülkelerine hep azınlınlar çoğunluğu yönetmiş yönetmekte tek istisna türkiye buda Müslüman türk milletinin basireti ve sabrı sayesinde arkadaş uyanık olalım bu taksimdeki .evatın derdi ağaç değil sivil darbe ile Müslüman türk milletinin elinden iktidarı almak azınlık yönetimine tahakküm etmek allahtan Müslüman türk milleti artık uyandı meydanlar artık bizlerin sokakları meydanları polisi askeri tek başına bırakmayın hep birlikte beraberce bu güzel ülkemizi iç ve dış hainlerden temizlemek lazım uyanan şahlanan ve sabreden yüce türk milleti seni allah korusun

Adsız dedi ki...

Someone essentially assist to make seriously posts I might state.

That is the first time I frequented your web page and thus far?
I amazed with the analysis you made to create
this particular submit extraordinary. Magnificent job!


Also visit my web page online televizyon canli izle